Kodin tärkein matto

Kodin tärkein matto on ensimmäinen matto kun tullaan ovesta. Kynnysmatto ja eteisen matto jäävät usein vähemmälle huomiolle, mutta kun kotiin tultaessa on tarpeeksi hyvin käyttöön soveltuva matto säästyy koti paljolta. Matto pysäyttää lian ja kuran.

Itse olen valinnut oven ulkopuolelle kookosharjamaton. Matossa on hyvä pyyhkimisteho ja sopii mielestäni hyvin talomme henkeen.

Kuva

Ovimatoksi kannattaa mitoittaa myös tarpeeksi suuri matto niin että jalat todella pyyhkiytyvät sisään tullessa. Meidän perheessä ainakin tuntuu, että vaikka loputtomasti jankutan jalkojen pyyhkimisestä sisään tullessa niin aina se ei tunnu toteutuvan toivotulla tavalla. Siksi olenkin valinnut niin suuren maton, että juoksu jalkaa sisään tulevat pojat vähän jopa vahingossa pyyhkivät jalkansa. Ja kun kengät lentävät eteisen lattialle hujan hajan on pahimmat multa ja lika kokkareet onnellisesti jääneet oven ulkopuolelle. Säästän siis omia voimiani tässä kun ei tarvitse siivoilla sukkien ja paljaiden jalkojen mukana kantautunutta likaa pitkin asuntoa.

Kuva

 

Eteinen on myös kodin käyntikortti kun vieras tulee taloosi saa ensi hän vaikutelman kodistasi eteisestä. Valitettavan usein on eteinen jäänyt sisustamatta vaikka koti on muuten tehty kauniiksi. Sisusta myös eteisesi oman näköiseksi!    

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s