Tänään siivotaan!

Tänään on virallinen siivouspäivä! On mukavaa, että järjestetään tapahtumia jossa koko kaupunki herää eloon. Voi tehdä kaiken näköisiä löytöjä jo toisille tarpeettomaksi jääneistä tavaroista ja toivottavasti päästä eroon myös vähän omistaan. Ja onhan se mukava vaan vaikka käydä kävelemässä kaupungilla katsomassa ihmisvilinää ja nauttia ihanasta auringon paisteesta!

Siivouspäivä ja Ravintolapäivä saavat isoja määriä ihmisiä liikkeelle. Ainakin Helsingistä löytyy paljon aktiivisia tekijöitä ja yleisöä. Varsinkin Ravintolapäivänä tuossa viikko sitten sai huomata että kotikeittäjistäkin löytyy varsinaisia mestarikokkeja jotka saivat myös tällaisen herkkusuun hiljaiseksi. Mukavaa minusta on myös se, ettei näihin tapahtumiin liity perus suomalaiseen tapahtumakulttuuriin liittyvää holtitonta alkoholinkäyttöä.

Ja sunnuntai-aamunakin kaupunki on kaunis…Kuva   

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s